SINTERKLAASFEEST

met gratis koffietafel

Zaterdag 30 november 2019

15 uur

Zaal DE KRING

Kapittelstraat 7 te Oudenaarde-Eine

(nabij de kerk Eine en standbeeld Prosper De Maeght)

 

 

Het Sinterklaasfeest gaat telkens gepaard met een GRATIS KOFFIETAFEL voor alle leden !

De laatste zaterdag van november is naar jaarlijkse gewoonte de dag van afspraak voor al onze wandelvrienden van wandelclub Hanske de Krijger om eens buiten het wandelgebeuren een gezellig babbeltje te slaan bij een geurige kop koffie of enkele pintje(s).

Dit jaar is het dus op zaterdag 30 november 2019 dat we onze leden om 15 uur zo talrijk mogelijk verwachten in zaal DE KRING, Kapittelstraat 7 te Eine.

 

Nadat allen genoten hebben van een smakelijke en gezellige koffietafel, verwachten we héél speciaal bezoek voor al onze lieve kinderen: de lieve Sint brengt voor zijn kleine vriendjes (jonger dan 12 jaar) een leuke attentie mee.

 

Die kinderen zijn: het kind-clublid, de kinderen en kleinkinderen van een lid, het petekind van een lid. Ter verduidelijking: dit feest is niet enkel voorbehouden aan leden met jonge kinderen. Het is toegankelijk voor alle leden. Dus ook diegenen die géén in aanmerking komende kinderen hebben zijn van harte welkom op dit feest.

Onze

Nieuwsbrief

in je mailbox ?

Klik hier

Om alles ordentelijk te laten verlopen, niet te kort te komen in het aangebodene maar ook niet teveel overschot, rekenen wij op jullie goede medewerking. Gelieve vooraf in te schrijven via het online inschrijvingsformulier.

 

Je kan ook schriftelijk inschrijven via het inschrijvingsformulier dat je terugvindt in ons clubblad.

 

Het is zeker nodig aan te duiden welke kinderen zullen aanwezig zijn + hun geboortedatum.

 

Bij eventuele wijzigingen verwachten wij tijdig een seintje van jullie.

 

Jullie begrijpen immers dat die ijverige knechten van onze lieve Sint moeten in de mogelijkheid zijn om voor ieder kind een verrassing klaar te maken !

 

Gelieve uiterlijk in te schrijven ten laatste 11 november (Wandel Mee Dag), aub.

Wandelclub
Hanske de Krijger
Oudenaarde vzw

ENKEL VOOR LEDEN