Wandelclub
Hanske de Krijger
Oudenaarde vzw

Onze busreizen

Opstapplaats :

 

 

Kostprijs :

Algemeen voor alle busreizen :

 

inschrijvingen en alle inlichtingen te verkrijgen bij bestuurslid

Daniël Deman - Tel. 056 64 93 05

Stedelijk Zwembad

Prins Leopoldstraat 89 te Oudenaarde

Volwassenen + 12 jaar :

-12 jaar :

Niet-leden :

€ 12,00

€ 6,00

€ 17,00

Inbegrepen :

de busreis heen en terug, alsook het inschrijvingsgeld voor de wandeltochten

Enkele goede redenen om deel te nemen aan onze busreizen :

- Geen zorgen voor je verplaatsing, ’s morgens de bus opstappen en ’s avonds afstappen.

- Geen parkeerproblemen en geen verplaatsingskosten.

- Je geniet van de natuur in de andere landsstreken.

- Democratische prijzen : € 12,00 voor een ganse dag plezier, hierin is zelfs het inschrijvingsgeld voor de wandeltocht inbegrepen.

- We blijven telkens zo’n 6 à 7 uur ter plaatse, zodat iedereen aan z’n trekken kan komen en zowel de lange afstandswandelaar of de toerist de omgeving kan verkennen.

- Mogelijkheid tot proeven van plaatselijke specialiteiten.

- Gemoedelijke en plezierige sfeer.

- Gratis tombola op de terugreis.

- Af en toe een leuk verrassingsbezoekje.

Lid worden ?

         Klik hier

Onze

Nieuwsbrief

in je mailbox ?

Klik hier

Belangrijke mededelingen i.v.m. onze busreizen :

- Gelieve je tijdig te willen inschrijven - liefst telefonisch via Daniël (056 64 93 05) - indien je wenst deel te nemen aan onze busreizen. Aangezien het grote succes van onze busreizen en het beperkt aantal plaatsen is het aangewezen om tijdig je plaatsen te reserveren.

 

- Bij elke busreis wordt er op de terugweg een kleine gratis tombola gehouden waarbij er onder de deelnemers van de busreis één of meerdere waardevolle prijzen worden verloot.

 

- Wie zich laat inschrijven voor de busreizen wordt verondersteld ook effectief mee te gaan. We stellen vast dat enkelen de laatste dag vóór de busreis zich afmelden omwille van verschillende redenen. Je zal begrijpen dat dit voor ons een vervelende situatie is, aangezien wij andere leden moeten afzeggen omwille van een reeds volzette bus en/of moeten instaan voor de reservering van een extra grote bus (die veel duurder is) maar door de afzeggingen niet volzet is...
Wij rekenen er in de toekomst op dat elkeen die zich inschrijft effectief ook meegaat. Voor wie toch niet komt opdagen past het dat de betaling of waardebon toch aan de club wordt overgemaakt. Dank voor jullie begrip.

 

- Gelieve bij de busreizen telkens een tweede paar schoeisel mee te brengen zodat de bus op de terugreis proper kan blijven. De vuile schoenen van een eventueel modderige tocht kunnen bij de terugreis in de bagageruimte van de bus opgeborgen worden. Dank voor jullie medewerking.

Programma

busreizen

2021